Naši nabídku doslova rozsvítila netradiční ovocná vína různých příchutí a barev, u kterých se Vám začnou sliny sbíhat už ve chvíli, kdy na ně jen pohlédnete. Stačí malé ochutnání a doslova si je zamilujete. A protože jsou tak úžasná a jedinečná, není od věci si je představit jedno po druhém a upozornit Vás na jejich jedinečnost.

Dnes jsem se vrhla na Jahoďák a musím říct, že nic tak dobrého jsem už dlouho nepila. Jahoďák je originální alkoholický nápoj, vyráběný z pečlivě vybíraných jahod. Nabízíme ho v lahvi objemu 0,75 litru, a protože jde o víno s obsahem alkoholu 11,5 %, je určen starším 18 let. Mít ho můžete v klasické podobě, respektive v základním provedení lahve, či spíše etikety.

Jako dárek pro ženu máme etiketu s nápisem "Díky, že jsi ze mě ještě nevykvetla", na dámskou jízdu vezměte Jahoďák "Navždy mladé, navždy opilé" a vtipný je také Jahoďák s etiketou "Tekutá poukázka na ticho a klid". Překvapte přátele netradičním ovocným vínem, nebo si ho dopřejte sami.

Hned po otevření Jahoďáku se na Vás doslova vyvalí boží jahodové aroma. Jeden lok bude střídat druhý, ani se nenadějete a celá láhev bude fuč. Jahodové víno se vyrábí ze slovenských jahod, které jsou pečlivě vybírány a neproklouzne žádná nehodnotná.

Jak pít jahodové víno? Jahoďák si nejvíc vychutnáte, když bude pečlivě vychlazený. Před konzumací mu proto dopřejte pár hodin v lednici. Jahodové víno můžete popíjet na mnoho způsobů - před jídlem jako aperitiv, k jídlu na rozvinutí chutí pokrmů i jako digestiv po vydatném jídle.

Pokud Vás bude honit mlsná, sklenka Jahoďáku Vaše chutě uspokojí stejně jako tabulka čokolády. V létě s pár kostkami ledu nebo jako vinný střik dokonale osvěží a je perfektní ingrediencí pro přípravu míchaných alkoholických koktejlů (třeba místo brusinkové šťávy nebo grenadiny).

Stejně jako Maliňák ho stačí smíchat se sodou a ledem. Není to velká věda, ale efekt je neskutečný! Víno z jahod pasuje k jídlům, které potřebují sladký přeliv nebo omáčku. S jahodovou sklenkou si dejte tvarohové knedlíky, cheesecake, čokoládový dort, puding nebo panna cottu. Víno bodne i ke slaným pokrmům. Chutná k zeleninovému salátu nebo k červenému grilovanému masu.

Jak skladovat jahodové víno? Jahoďák doporučujeme skladovat v chladu a temnu - přímé slunce mu nesvědčí. Otevřený vydrží v lednici i několik dní, ale po otevření ho doporučujeme vypít ještě ten večer, abyste se neošidili o všechny ty skvělé chutě a vůně.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjadřujete souhlas k použití všech cookies. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti