Nechci strašit svého partnera, že jsem se zamilovala do Rybízáku, protože já se zamilovala už tolikrát, že může být v klidu. Tento článek ale není o lásce, i když ji má i v názvu. Je o tom, že jsem naši nabídku rozšířila o další vybrané kousky, ze kterých mám obrovskou radost, neboť jsem přesvědčena, že udělají radost i Vám.

Jde o netradiční ovocná vína různých příchutí a barev, u kterých se Vám začnou sliny sbíhat už ve chvíli, kdy na ně jen pohlédnete. Stačí malé ochutnání a doslova si je zamilujete. Vychovám si z Vás závisláky! Dnes jsem se vrhla na Rybízák, tedy na víno z černého rybízu. Tento originální alkoholický nápoj nabízíme v lahvi objemu 0,75 litru, a protože jde o víno s obsahem alkoholu 11,5 %, je určen starším 18 let. Mít ho můžete v klasické podobě, respektive v základním provedení lahve, či spíše etikety. Ale také s dárkovými etiketami.

Pro Vašeho miláčka máme Rybízák s nápisem "Sladké díky za to, že Tě mám!" Pokud řešíte dárek pro učitelku, pak Vás nejspíš osloví etiketa "Tajný nápoj všech superučitelek" a jakékoli ženě pak uděláte radost "Super vínem pro superženu". Toto oblíbené ovocné víno chutná přesně jako čerstvě utržený rybíz a co je super, není dolihované. To znamená, že do něj není přidávaný žádný vinný destilát ani neutrální alkohol.

Rybízák má charakteristikou vůni, a tak ho poznáte i se zavřenýma očima. Rybízák můžete popíjet na spoustu způsobů. Chutím se meze nekladou. Buď ho můžete sosat celý večer nebo na chuť po deckách několik dnů. Rybízák milujeme v létě i v zimě. Parádně vychlazený nebo s kostkou ledu osvěží během horkých dní.

V zimě vyzkoušejte jeho svařenou verzi. Rybízák ohřejte na +- 60 stupňů Celsia, což je okamžik, kdy začne nenápadně pěnit. Nesmí se vařit, takže včas ohřev zastavte. Hlavně nepřidávejte žádnou skořici ani hřebíček, jak jste u běžného svařáku zvyklí. Chuť by byla velmi nevyvážená! Rybízové víno skvěle doplňuje chuť červených mas (zejména steaků), sýrů ementálského typu, ryb, smažených řízků a tvarohových koláčů. Tohle víno doslova vygraduje Vaši večeři k dokonalosti. Rybízák je dokonalé víno na vaření. Skvěle nahradí cherry v receptech středoamerické kuchyně a je všestranný také v české a slovenské kuchyni.

Rybízák doporučujeme skladovat v chladu a temnu – přímé slunce mu nesvědčí. Otevřený vydrží v lednici i několik dní, ale po otevření ho doporučujeme vypít ještě ten večer, abyste se neošidili o všechny ty skvělé chutě a vůně.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjadřujete souhlas k použití všech cookies. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti