Po koronavirových prázdninách začínají letní prázdniny a už teď můžeme tipovat, jestli budou také nějaké poprázdninové prázdniny, nebo se ten návrat k normálu podaří tak skvělé, že opět bude vše takové, jaké to nikdy nebylo... No nic, stejně jako předchozí měsíce, také v červenci si nepravidelně pravidelně každý (druhý) den píšu cosi do svého deníčku, co mi tak přijde zrovna daný den na mysl. Někdy to je nesmysl, někdy výmysl, ale jelikož je to můj deník a nikomu jej nevnucuji, může v něm být prakticky cokoliv. A jestli to budete číst, tak smekám a děkuji. Mrknout můžete také na mé červnové zápisky. To je docela vtipné, to bych si měla patentovat: zápisky bez propisky :D

Středa 1. července 2020 - Docela jsem se lekla, když jsem se dozvěděla, že pan čáp ztratil čepičku, ale jak se ukázalo, byl to jen žertík a název dětské hry. Proto se ani Vy neděste a pokud hru neznáte, přečtěte si v mém článku, jak se hraje. A protože jsou prázdniny a děti bude třeba občas zabavit, budete na mém blogu podobných tipů vídat dost a dost, takže už nechci slyšet, že nevíte, co s těma dětma už podnikat... A jelikož děti již nejdou do školy, je to ideální čas, přečíst si nějaké vtipy o učitelích.

Čtvrtek 2. července 2020 - Nejen zábavou živ je člověk, a tak mezi příspěvky o hrách a zajímavostech musím občas přispěchat také s trochu komerčním tématem, abyste věděli, že u mne se nejen dobře pobavíte, zabavíte, ale také nakoupíte. Aktuálně Vám třeba poradím nějaké tipy na dárek pro tatínka nebo celkově jaký vybrat dárek muži a posvítila jsem si také na různé náměty pro dárky k šedesátce pro muže ale i k šedesátinám pro ženu. A jestli neřešíte šedesátku, tak byste mohli zajásat při pohledu na to, jaké největší ptákoviny najdete v naší vtipné nabídce. Jo a věděli jste, že dnes je mezinárodní den UFO?

Pátek 3. července 2020 - Je mi jasné, že pro mnohé z Vás je tento pátek opravdu hodně radostnou událostí, protože na obzoru je první prázdninový víkend (no jasně, někde dostali vízo už minulý pátek, takže je v tom pěknej bordel). Ale hlavně, jde o víkend prodloužený. Ze dvou po sobě jdoucích státních svátků jste vytřískali alespoň jeden den volna, neboť věrozvěsti letos připadají na neděli. Mluvím o Vás a ne o sobě, protože já patřím k těm "chudákům", co makají i ve svátek, protože e-shop zkrátka frčí pořád a není na nějaké svátky zvědavej, zákazníci objednávají hlava nehlava ráno, v poledne, večer, o půlnoci i ve tři v noci, takže žádné slavení Jana Husa, ať můžeme v úterý pěkně vše řádně odeslat. Taková já jsem husa (vtip!).

Sobota 4. července 2020 - Při pohledu do kalendáře jsem se tak trochu lekla, kdo co prokop, ale buďte v klidu, je to jméno, protože svátek má Prokop. Stejně se jmenuje také známý automobilový závodník, tak tomu k svátku nepřejte, protože ten přijede v listopadu na bílém koni. A to je pěkná hádanka, co? Jak se tedy jmenuje? Záhada...

Jo a mimochodem, dnes má narozeniny Gina Lollobrigida, která je považována za jednu z nejkrásnějších hereček světa, a to všech dob. Když tohle řeknete o někom, komu je 93 let, tak to zní zajímavě, co?

Neděle 5. července 2020 - Každý rok si kladu stejnou otázku. Co to ti dva Cyril a Metoděj (z nichž vždy nevím, jestli je Cyril Cyril nebo Konstantin) vlastně udělali světoborného, že kamsi v roce 863 přišli a v roce 2020 z toho mají svátek. Ale nebudu své úvahy raději zabředávat do přílišné hloubky, protože Vás teď asi víc zajímá, jestli ty obchody mají dnes otevřeno nebo ne. Já osobně to vidím spíš na nějaké koupaliště, třeba Voticích mají nové pěkné venkovní, tak jestli jste třeba z Velké Moravy, tak to jsem Vám asi moc neporadila.

Dnes slaví neskutečné 76. narozeniny Genevieve Grad. Já vím, to jméno Vám moc neřekne, ale jistě znáte legendární "četníky" s Louisem de Funesem. Tak ona hrála dceru samotného pana Cruchota. Ráda bych jí cinkla, ale nemám na ni ani telefon, ani neumím francouzsky.

Pondělí 6. července 2020 - Stejně jako každý rok tento den, také letos se u nás podává k obědu husa.

Úterý 7. července 2020 - Jestli chcete zhubnout do plavek, tak to je tedy tak trochu pět minut po dvanácté to začít řešit teď, když začaly prázdniny, ale jak říkají někteří chytřejší než já, tak nikdy není pozdě. A to je také důvod, proč jsem zrovna teď otevřela zásadní téma kolem pohybu, cvičení a hubnutí. Jestli se Vás to týká, mrkněte na článek Na hubnutí jedině přes aerobní cvičení. Pokud byste snad na ten pohyb šli přes kolo, pak vězte, že nabízíme kalendář plný tipů na cyklovýlety.

Středa 8. července 2020 - Tento týden je ve znamení velkých úprav na našem eshopu. Pořád něco vylepšujeme a řešíme a mám z toho radost. Změny tak znalci našich stránek mohou zaznamenat hlavně v části věnované dárkům podle zájmů. Lehce jsme předělali sportovní dárky, z Dárků pro muzikanty jsme udělali Hudební dárky a nově přidali kategorii Filmy a seriály. Hned jsme ji začali plnit a budeme v tom vesele pokračovat. Najdete tu své oblíbené filmové a seriálové hrdiny, což je jistě super tip na dárek. Vždyť každý snad má nějaký ten oblíbený film nebo seriál, ne? A pokud to jsou třeba Přátelé, Teorie velkého třesku, Simpsonovi, Harry Potter, Star Wars, Spiderman, Avengers, Hulk, Batman nebo Medvídek Pú, pak můžete jásat... Pěkně se nám tu ty "zájmy" rozrůstají, ale pokud byste měli tipy na další, které tu postrádáte, určitě mi dejte vědět.

Pátek 10. července 2020 - Další zásadní změny proběbíhají a příští týden doběhnou v karnevalové části naší nabídky. Někomu to může přijít divné, řešit v červenci karnevaly, ale koncem roku na ně nebude čas a začátkem roku už budeme v jejich plném proudu. Ideální doba je vyhodnotit, naplánovat a letos hlavně proškrtat. Vyřadíme z naší karnevalové nabídky spoustu drobností, které Vás zjevně nijak nenadchly a naopak posílíme ta témata, která Vás lákají nejvíce. Velkým tématem pro nás jsou každoročně čerti, ale letos se přiznám, že vůbec netuším, nakolik je dobré se jimi zásobit s předstihem, neboť se klidně může stát, že nás zase vláda zarouškuje a zavře a čerti ani chodit nemusí. Je to sice ještě pět měsíců, ale vidíte sami, co se kolem koronaviru děje, takže i takováto témata teď nejteplejší den roku řešíme.

Sobota 11. července 2020 - Dnes slaví třicítku bývalá dánská tenistka Carline Wozniacká. Z její oslavy letím rovnou za Craigem Charlesem, kterému je krásných šestapedesát. Známe se už roky. A Vy ho určitě také znáte, tedy pokud jste někdy viděli sci-fi seriál Červený trpaslík. Nehraje tam trpaslíka, ale Listera.

Pondělí 13. července 2020 - Na blogu se to opět hemží různými tématy, takže věřím, že si vybere skoro každý. Přibyly články na téma bezpečí, takže pokud chcete, můžete si s dětmi zopakovat základní pravidla, kterými se řídí chodci. Pokud se pohybujete v létě u vody, pak věnujte pozornost příspěvku o bezpečnosti u vody. Třetí "bezpečnostní" článek se týká pravidel pro cyklisty a zabývá se bezpečností na kole. S tím souvisí také příspěvek s výmluvným názvem, který Vás nepochybně láká, neboť řeší otázku, zda mohou cyklisté pít alkohol.

Úterý 14. července 2020 - Jak už jsem avizovala o kousek výše, přibývá nám v eshopu dárků na téma filmy a seriály, populární postavy apod. Není proto divu, že se o tomto tématu rozepisuji stále více také zde na blogu. Řada z Vás jistě uvítá informaci, co je to Netflix, který jsem já osobně začala také využívat a jehož pořady začínají ve světě bodovat stále více. Takže se objevují i na dárcích, které v těchto dnech přidáváme i do naší filmové a seriálové kategorie dárků. Já osobně doslova šílím z trička na motivy seriálu Papírový dům. A dnes jsem si také pustila první díl série Nohama na zemi, což je tak trochu na ekologické téma, ale super. Pokud se chcete jako já více orientovat v oblasti nových filmů a seriálů, mrkněte na článek Co nového ve světě filmů a seriálů? A jestli nedáte dopustit především na seriálovou klasiku, pak byste si měli přečíst další text, který jsem pro Vás těžce vypotila a který přináší zajímavosti o seriálu Přátelé.

Středa 15. července 2020 - V půlce července asi nepřekvapí, že velmi diskutovaným aktuálním tématem všude možně jsou dovolené. Už jsem o nich napsala kdeco, ale ještě jsem se nevěnovala otázce, jaký je rozdíl mezi cestovní agenturou a cestovní kanceláří, což už je teď napraveno. Připravuji také sérii zajímavostí o mnoha zemích, kam s oblibou jezdíme na dovolené. První článek z této série přináší zajímavosti o Řecku. Brzy bude následovat Chorvatsko atd.

Čtvrtek 16. července 2020 - Tento týden posíláme našim miláčkům newsletter s pár vyzobanými tipy na dárky, když by někdo ve Vašem okolí něco slavit, tak ať víte, kde najdete fakt originální a pěkné dárky. I když na první pohled to úplně není poznat, že bych představovala dárky, když jsem newsletter nazvala Uděláme z Vás milionáře! Ale nekecám, už jsme udělali víc milionářů než Sazka se Sportkou dohromady! Pokud tedy řešíte, jak se stát milionářem, jak zbohatnout, no jak si přijít k pěkným penězům, tak to je vyřešeno velmi rychle a snadno.

Pátek 17. července 2020 - Někdy mám ve čtvrtek pocit, že je pátek, jindy mám v pátek pocit, že je sobota, ale dnes v pátek mám pocit, že je čtvrtek. Tak to mi někdo vysvětlete.

Sobota 18. července 2020 - Jsem moc ráda, že se mezi novými články na mém blogu najde spousta odlehčených témat či dokonce vtipů. Nově jsem na blog přidala vtipy o blondýnkách, pak krásné vtipy o lásce a trojkombinaci doplňují tematicky docela trefně vtipy o svatbě.

Pondělí 20. července 2020 - Dneska jsem si vyjela návštěvnost jednotlivých příspěvků na mém blogu od začátku roku. Nemusíte mi to věřit, ale nejsledovanější příspěvek vidělo neskutečných 25 546 lidí! Děkuji Vám, že ke mně tak vydatně brouzdáte a vysoká čísla návštěvnosti jsou pro mne skutečnou drogou a pro ostatní také vysvětlením, jak to dělám, že toho tolik napíšu. No abych nepsala, když mám tolik čtenářů!

Úterý 21. července 2020 - Až se zima zeptá, co jsme dělali v létě, tak budu velmi pyšně jmenovat mraky činností, kterými se aktuálně zabýváme a které neustále vylepšují naše služby. Nejenže ještě vylepšujeme rozdělení našich produktů do kategorií, ale makáme fest na samotné nabídce, abyste měli z čeho vybírat. Zbavujeme se mnoha ohraných starých položek, které už se netěší takovému zájmu a přidáváme závratnou rychlostí spoustu zajímavých novinek. Jsem přesvědčena, že až k nám přijdete koncem roku vyhlížet třeba nějaký pěkný vánoční dárek, budete nadšeni a nebudete vědět, co dřív.

Středa 22. července 2020 - Právě jsem spočítala, že letos o prázdninách se po celé republice koná lehce přes tisíc skautských táborů. Skauti se nezdaji, co? A to si vemte, že se konají také jiné tábory, ale ty už fakt nespočítám, musím dělat taky něco jinýho...

Čtvrtek 23. července 2020 - Někdejší tenisová legenda Boris Becker se topí v dluzích. Je to opravdu šikula, dostat se do mínusu přes miliardu korun! To by mě zajímalo, kde všechny ty dluhy a mínusy chybí, nebo jak je možný, že všichni mají miliardové dluhy, ztráty, schodky a přitom fungují celkem na pohodičku... Nejsou nakonec ty peníze úplně zbytečný? Vždyť je tak nějak jedno, jestli je máte nebo ne. Když je nemáte, tak jdete do miliardového dluhu a co...

Pátek 24. července 2020 - Vynálezce automatických oprav textu zemřel. Jeho potřeb se bude kopat v úvěry mečel.

Sobota 25. července 2020 - Právě si u nás zákazník objednal dřevěný motýlek a to musím zapsat hned do svého deníčku, jakou vtipnou poznámku tam připsat: "Mohu poprosit o doručení do středy? Potřebuji ho na svatbu - jsem ženich."

Neděle 26. července 2020 - Dneska jsem byla na oslavě 56. narozenin Sandry Bullock. Byla to dámská jízda a hodně jsme tam debatovali o filmech Slečna Drsňák a Bird Box, ve kterých Sandra hrála. Další názvy filmů jsem už nepochytila, protože tam měli výborné šampaňské.

Úterý 28. července 2020 - Dnes má být nejteplejší den, tropický den, no prostě si radši beru do práce deštník.

Středa 29. července 2020 - No dobře, tak jim předpověď tentokrát vyšla a bylo vedro a nepršelo no...

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjadřujete souhlas k použití všech cookies. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti